Mobil Glygoyle 1000

Polialkilen Glikol (PAG) bazlı Dişli, Yatak ve Kompresör Yağı

Mobil Glygoyle™ Serisi yağları verimlilik, uzun yağ ömrü ve ekipman korumasında olağanüstü fayda sağlamak üzere tasarlanmış üstün performanslı dişli,yatak ve kompresör yağlarıdır.

Mobil Glygoyle Serisi tam sentetik yağları dişli ve hidrokarbon gaz kompresörleri uygulamalarında mineral ve PAO sentetik yağların performansını aşmak üzere özel olarak tasarlanmıştır. Sonsuz vida dişlilerde bu yağların eşsiz özellikleri redüktörlere daha fazla tork yüklenmesine olanak tanırken çoğu durumda da karterdeki yağın ısısını düşürerek sızdırmazlık elemanlarının, yağ ve dişli kutusunun daha uzun ömürlü olmasını sağlar. Gaz kompresörlerinde kullanıldığında, hidrokarbonların Mobil Glygoyle serisi yağlarda sınırlı çözünürlük özelliği sayesinde yağlayıcının seyrelmesinde azalma ve geliştirilmiş ekipman koruması sağlar.

Mükemmel ısıl ve oksidasyon kararlılığı, çamur ve tortu oluşumuna karşı dayanıklılık

Düşük çekme ve sürtünme katsayısı

Çok yüksek ısıl iletkenlik

Mükemmel düşük sıcaklık akışkanlığı

Tamamen çelik veya çelik-bronz metalürjisi için yüksek sıcaklıklarda dişli aşınması önleme

Basınçlı hidrokarbon gazlarda düşük absorpsiyon ve viskozite azalması

Endüstriyel ekipmanlarda çok amaçlı kullanım özelliği

Mobil Glygoyle Serisi, özellikle hem gıda sınıfı hem de gıda dışı uygulamalarındaki ağır hizmet, zorlu hizmet uygulamalarındaki sonsuz vida dişlilerin yağlanması için tasarlanmıştır. Ürün ailesi ayrıca zorlu çalışma şartlarındaki birçok endüstriyel dişli çeşitleri ve sürtünmesiz rulman uygulamaları için mükemmel bir yağ olduğunu kanıtlamıştır. Ek olarak, hidrokarbonlarla zayıf karışma özelliği düşük viskozite sınıflarını özellikle hidrokarbon gazı sıkıştırma uygulamalarında etkili kılar. Bunun nedeni, bu tür bir uygulamada hidrokarbon bazlı kompresör yağlarına kıyasla, düşük viskozite seyreltmesinin meydana gelmesidir.Mobil Glygoyle Serisi, ömür boyu kullanılmak üzere doldurulmuş dişli kutuları, ağır hizmet sonsuz vida dişlileri, geniş bir uygulama alanındaki diğer endüstriyel dişliler, kaymalı ve döner elemanlı rulmanların ve çoğu kompresör türlerinin yağlanmasında kullanılır.

NSF H1

FDA 21 CFR 178.3570

208 Litre